Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: [email protected]

Durian Dynamite är det nya 3D-mobilspelet från Quickspin
Durian Dynamite är det nya 3D-mobilspelet från Quickspin
2019-04-09

Spelnyhet Det finns städer i Asien där durian-frukten är förbjuden i lokaltrafiken. Det beror på att den har en lukt som är minst sagt intensiv. Quick... Läs mer

Här är de fem bästa nya slotspelen från mars
Här är de fem bästa nya slotspelen från mars
2019-03-28

Mars månad är nästan över och vi går mot varmare tider. Utöver mer sol per dygn har vi även sett ett flertal nya spelsläpp från spelindustrins alla hörn och kanter. Här är de fem bästa nya slotspelen

Quickspins nya spel The Grand & andra nyheter från spelbolaget
Quickspins nya spel The Grand & andra nyheter från spelbolaget
2019-03-13

2019 ser ut att bli ännu ett starkt år för den svenska spelstudion Quickspin. Hittills finner vi 47 spel i studions portfolio, varav 42 av dem är tillgängliga på mobila plattformar. Det senaste spelsl

Play’n GOs nya spel Golden Colts erbjuder sju olika bonusar
Play’n GOs nya spel Golden Colts erbjuder sju olika bonusar
2019-03-01

Play’N GO senaste titel Golden Colts släpptes häromdagen, närmare bestämt den 26:e februari, till den bredare marknaden efter en tidsexklusiv period med Mr Green. Spelautomatens tema är en lite udda b

NetEnt avslöjar tre nya spel vid ICE London 2019
NetEnt avslöjar tre nya spel vid ICE London 2019
2019-02-19

Varje februari möts spelutvecklare världen över för att ta del av det årliga London eventet kallat ICE Totally Gaming. I år hölls eventet mellan den 5-7 februari i utställningscentret ExCeL London. Un

Lista: Här är 2019s bästa mobiltelefoner för att spela casino
Lista: Här är 2019s bästa mobiltelefoner för att spela casino
2019-01-29

Nytt år och nya möjligheter - ge ditt spelande en ärlig chans i år genom att satsa på en mobil som inte hackar, hakar upp sig eller tappar uppkopplingen när du är mitt upp i ett känsligt moment. Här h

Här är allt casinospelare behöver veta om Sveriges nya spellag
Här är allt casinospelare behöver veta om Sveriges nya spellag
2019-04-09

Mobilcasino Den 1 januari 2019 trädde Sveriges nya spellag i kraft. Sveriges tidigare monopol slopades och det infördes ett licenssystem för spelbolagen... Läs mer

Lista: Här är de 13 roligaste spelautomaterna från Thunderkick
Lista: Här är de 13 roligaste spelautomaterna från Thunderkick
2019-03-25

Den svenska spelstudion Thunderkick har ett rykte för sig som en av spelindustrins mest innovativa företag. Spelstudion som grundades år 2012, har sedan företaget öppnade sina portar, lyckats bygga up

10 svenska spelutvecklare inom mobilcasino som du måste testa
10 svenska spelutvecklare inom mobilcasino som du måste testa
2018-10-29

Sverige ligger som de flesta förmodligen känner till i teknikens framkant när det gäller så gott som allt. Detta märks också inom spelbranschen där Sverige kan stoltsera med att vara hem för några av

5 bästa videoslots med filmtema för mobilen
5 bästa videoslots med filmtema för mobilen
2018-08-16

Det är goda tider för casinospelare som älskar film. Videoslots som drar inspiration från Hollywood blir allt vanligare bland online casinon. Det är något extra givande med att spela en slot som bygge

De bästa mobilspelen för casino från 2017 du inte får missa!
De bästa mobilspelen för casino från 2017 du inte får missa!
2017-11-09

Vi närmar oss slutspurten av 2017 med stormsteg, och under de månader som hittills passerat av året har våra svenska speltillverkare knappast sparat på krutet när det gäller att släppa nya och häftiga

Nybörjarguide till mobilcasinon, appar och bonusar
Nybörjarguide till mobilcasinon, appar och bonusar
2016-08-31

Enarmade banditer och äldre slotmaskiner känner de flesta igen. Och har kanske spelat någon gång eller två. Förr i tiden stod de anarmade banditerna stadigt i restauranger och i spelhallar, i ögonhöjd