Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: support@casinomobilt.se

Delta i Hot Shots turnering och spela om 80 000 kronor hos casino i mobilen
Delta i Hot Shots turnering och spela om 80 000 kronor hos casino i mobilen
2018-06-21

MobilcasinoSpelnyhetTurnering Spela för kontantvinster i nya Hot Shots-utmaningen hos ett av Sveriges bästa mobilcasinon.... Läs mer

Spela Goal Smash Roulette hos kungen av mobilcasino och vinn kontantpriser
Spela Goal Smash Roulette hos kungen av mobilcasino och vinn kontantpriser
2018-06-15

Är du redo för sommarens fotbollsfest? Nu kan du förgylla VM-dagarna lite extra med NetEnts Goal Smash Roulette-kampanj. NetEnt har släppt sitt nya live roulette-bord lagom till starten på fotbolls-VM

Spela om trofépris på nya sloten Hugo Goal hos svenskt mobilcasino
Spela om trofépris på nya sloten Hugo Goal hos svenskt mobilcasino
2018-06-09

Lagom till starten på fotbollssommaren 2018 släppte Play’n GO sin nya videoslot Hugo Goal. Nu har du chansen att tävla i en stor Hugo Goal turnering med en prispott på hela 1,3 miljoner kronor! Vi tit

Slåss mot demoner i ny vikingaslot och tävla om 300.000 kronor hos casino i mobilen
Slåss mot demoner i ny vikingaslot och tävla om 300.000 kronor hos casino i mobilen
2018-06-03

Efter Vikings Go Wild och Vikings Go Bezerk beger sig vikingarna nu till helvetet. För den som lyckats missa denna populära slotserie med vikingar, talar vi alltså om mobilspel från Yggdrasil där ett

Vinn 1 miljon kronor i mobilcasinos födelsedagslotteri
Vinn 1 miljon kronor i mobilcasinos födelsedagslotteri
2018-05-29

Vem tycker inte om en födelsedagsfest? Nu har du chansen att vara med och fira online casinot Guts och kanske ta hem en storvinst på kuppen! Guts fyller 5 år i dagarna och för att fira håller de ett s

Mängder med bonusar och tävla om resa med privatflyg hos mobilcasino
Mängder med bonusar och tävla om resa med privatflyg hos mobilcasino
2018-05-22

Är du en av dem som går med en önskan om att få resa till en särskild plats? Kanske att få se Eiffeltornet, strosa bland vingårdar i Italien eller shoppa i London? Nu kan din önskan bli uppfylld genom

De bästa mobilspelen för casino från 2017 du inte får missa!
De bästa mobilspelen för casino från 2017 du inte får missa!
2017-11-09

Mobilcasino Vi närmar oss slutspurten av 2017 med stormsteg, och under de månader som hittills passerat av året har våra svenska speltillverkare knappas... Läs mer

Nybörjarguide till mobilcasinon, appar och bonusar
Nybörjarguide till mobilcasinon, appar och bonusar
2016-08-31

Enarmade banditer och äldre slotmaskiner känner de flesta igen. Och har kanske spelat någon gång eller två. Förr i tiden stod de anarmade banditerna stadigt i restauranger och i spelhallar, i ögonhöjd

Nya sommarspelen 2016 hos svenska mobilcasinon
Nya sommarspelen 2016 hos svenska mobilcasinon
2016-07-12

Idag den 12:e juli 2016 går NetEnt ifrån sitt release-schema en aning och släpper ett nytt casinospel för mobiler och surfplattor. Det är spelet NRVNA Touch som dyker upp lite drygt två veckor efter d

Vilket svenskt mobilcasino har flest spel 2016?
Vilket svenskt mobilcasino har flest spel 2016?
2016-04-21

Mobilcasino är en relativt ny företeelse och det är först de senaste två åren som spelutvecklare ställt om helt till teknik (HTML5) som möjliggör simultana spelsläpp på både dator och mobiler och surf

Tre rockspel till ditt svenska mobilcasino 2016
Tre rockspel till ditt svenska mobilcasino 2016
2016-02-15

När NetEnt förra året utannonserade sin storsatsning tillsammans med rockbandet Guns N’ Roses var hajpen minst sagt enorm. NetEnt slog på stora trumman och klargjorde att det lagts ner enormt mycket t

Fler mobilcasino-spel men lägre kvalité?
Fler mobilcasino-spel men lägre kvalité?
2015-09-23

Speltillverkarna har på allvar ställt om nästan helt och hållet till mobiler under 2015. NetEnt har lett vägen och släppt alla sina än så länge nio titlar samtidigt på både dator och mobil. Det senast